Wie zijn wij ?

 

Historiek

MUST bvba, bedrijf opgericht in 1987, is gespecialiseerd in het ontwerp, de inrichting en de uitrusting van beroeps- en privéruimten.

De heer Cluentius Thierry, Beheerder van Must BVBA, behaalde zijn diploma aan de ENSAAV - Ecole Nationale Supérieure d’Architecture et des Arts Visuels (Ter Kameren) en begon zijn loopbaan in :

1975 : Hoofd van het studie- en ontwerpbureau bij ELSMOORTEL & LORAL in Antwerpen.

1979 : Directeur van het Departement Binnenhuisarchitectuur van Studio SATRIMA NV in Mechelen.

1983 : Oprichting van de SPRL BUREAU D’ETUDES CLUENTIUS, gespecialiseerd in projecten voor professionele, commerciële en privé-inrichtingen in België en in het buitenland : Frankrijk, Nederland, Verenigde Staten, Luxemburg

1987 : Oprichting van het bedrijf MUST BVBA en exclusief importeur van USM-meubelsystemen.

1990 : Commerciële uitbouw van een netwerk van handelaars.

2010 : Oprichting van een e-commerce: “Must-online.be”

Activiteiten

35 jaar ervaring in binnenhuisinrichting

MUST BVBA is importeur van de inrichtingssystemen USM Haller, USM Kitos, USM Display, USM Inos en verkoper van verschillende andere merken, zoals Vitra (stoelen) en Belux (lampen).

Het meubilair dat wij selecteren, beantwoordt aan de behoeften van mensen die op zoek zijn naar tijdloze kwaliteitsproducten.

Wij zoeken altijd naar de meest economische oplossing zonder daarbij het milieu-aspect uit het oog te verliezen.

Het USM-systeem biedt een brede waaier van gebruiksmogelijkheden en vraagt bijgevolg bekwaamheid en professionalisme op het gebied van advies, planning en installatie.

Ons team staat tot uw dienst om te antwoorden op alle vragen en zal u advies bieden bij inrichting en uitrusting, en dit zowel in de openbare sector, privébedrijven als woningen.

Wij streven ernaar zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen door een gepersonaliseerde samenstelling.

De montage en de installatie gebeuren bijgevolg volgens de regels van de kunst door opgeleide en gespecialiseerde monteurs.

Must bvba heeft deelgenomen aan verschillende Designer Weekends in Brussel, was sponsor van A Dagen (Breda en Maastricht) en was aanwezig op de beurzen Cocoon in Brussel en Sfeer in Gent.

Showroom

Onze showroom staat tot uw beschikking van dinsdag tot vrijdag, uitsluitend op afspraak.

Tel. +32 (0)2 347.03.18 of per e-mail: usm.must@skynet.be

Adres: Massenetlaan 6, 1190 Brussel.